Main Page Sitemap

Man zoekt man in Ede


man zoekt man in Ede

bezoek aan de ouderen van Huiskamer Tenang Senang. Culturele Maluku disini e planning is dat op zaterdag 18 april in het kader van 50 jr Molukse wijk Lunteren als evenement een Culturele manifes-tatie en de kunsttentoonstelling Maluku disini met Molukse kunstenaars in Cultura in Ede plaatsvindt. In verband hiermee heeft De Medewerker, Welstede en SWO vanaf volgende week maandag 9 november op diverse locaties in de Gemeente Ede een gevarieerd programma samenge-steld met als thema "Laat je zien". Het werkte aanstekelijk op het publiek, want er werd spontaan gedanst. De muzikale afsluiting werd gedaan door de voorheen plaatselijk bekende loma-band die voor deze gelegenheid in hun oude samenstelling speelde. In de pauze konden de ouderen onder het genot van een drankje genieten van diverse heerlijke en hartige hapjes. Workshop Kuping Gadja op zaterdag 17 november 2018: Na bekendmaking in de Nieuwsbrief Ana Upu van 26 oktober.l. Bodewes, MSc, Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Nieuwsbrief stichting Ana Upu: Voor editie 23 jaargang 8 Nieuwsbrief stichting Ana Upu klik hier. De activiteiten van Ana Upu die in deze periode gepland zijn, gaan gewoon door. In de regel wordt de Molukse Dag bezocht. De opbrengst van het concert is bestemd voor scholenprojecten op de Molukken die door Nyong werden ondersteund. Molukse mantelzorgers en vrijwilligers uit Lunteren en Barneveld gaan samen per bus een bezoek brengen aan de mantelzorgdag.

Op Sexjobs het grootste aanbod van mannen die sexcontacten zoekt met stellen, zolang deze maar niet commercieel zijn.
Zijn jullie als stel op zoek naar extra persoon voor spannende sex?
Zoek er hier dan n uit!

Man zoekt stel voor gratis sexcontact via Oma zoekt man - Vind hier Natte OmasVind hier Vind vrouw zoekt een man in Contacten Oma zoekt seks - Vind hier Natte OmasVind hier 1 gratis SexChat, Webcamchat

Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Kinderactiviteiten bij Ana Upu: Het Haloweenfeest was op vrijdag 27 oktober met een gay sex dating Harderwijk opkomst van 29 kinderen een geslaagde avond. Gepaatst door Webbeheerder Ana Upu Verslag kinderactiviteiten vrijdag 24 februari bij Ana Upu: Vorige week vrijdag waren er kinderactiviteiten bij stichting Ana Upu. Op de website staan.a. Klik hier ook voor een foto-impressie. Voor informatie over de verkoop van de CD Staccato meets Maluku kunt u telefonisch contact opnemen met Minggus Latul of Harry Loppies. De band Sound of Njoy zorgde muzikaal voor een gezellige en feestelijke sfeer. Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Optreden Duo Matahary zaterdag in Cultura/Ede: Op veler verzoek verzorgt Rene Akihary en zijn dochter Eleonora op zaterdag 1 oktober in Cultura in Ede als Duo Matahary de theatervoorstelling "Sampai berdjumpa lagi" (Tot weerziens). Dus als je een electrische gitaar hebt en je wilt er mee voor de dag komen met een paar nrs kan dat natuurlijk ook. . De Huiskamer was voor deze gelegenheid sfeervol ingericht met een prachtig gedekte lange was een programma met bijbellezing, gedichten en zang van kerstliederen. Locatie : Stichting Ana Upu vd Duyn van Maasdamstraat 16, Lunteren. Er was ook zang en declamatie van Tina van Bemmel.

Vertrek richting Epe:.00 uur Vertrek vanuit Epe:.30 uur. Harry Loppies en zijn dochter Daniella zongen ter opluistering van de openingsbijeenkomst, twee prachtige Molukse liederen. Oude bekenden konden weer gemeenschappelijke ervaringenĀ vanuit het verledenĀ met elkaar uitwisselen. Contactpersonen: Harry Loppies (mobiel ) en Mieke Loppies-Manuputty (mobiel ) Locatie: stichting Ana Upu vd Duyn van Maasdamstraat 16 Lunteren/ Telefoon. In aanwezigheid van ouders, grootouders en overige familie werden de 25 kinde-ren door de Goedheilgman verrast met leuke en mooie cadeau's. De zaal is.30 uur open en de toegang is gratis. De ouderen konden terugzien op een mooie en gezellige middag. Door de afbeeldingen aan te klikken komt u rechtstreeks op de betreffende pagina's.


Sitemap